Fas 2 för den grekiska fastigheten

Ett nytt, helt helleniskt projekt är på väg att starta. Även om det är en ombyggnad av ett befintligt område kommer bidraget från detta projekt att vara verkligt innovativt, liksom grundläggande för hela den grekiska fastigheten. Under en så kritisk period, liksom den vi upplever, huvudsakligen baserad på osäkerhet i alla ekonomiska sektorer, är det rätt att lyfta fram åtgärder som den vi snart kommer att prata om, som kan återuppliva till och med en samhällssektor.

Så om du är redo, låt oss börja med denna fullständiga nedsänkning av den mest ambitiösa fasen för Grekland!
Referensområdet är Falirobukten. Ett unikt område i sitt slag, med extraordinär skönhet, som sedan länge hade valts ut som ett objekt för ombyggnad. Vad betyder detta för grekiska fastigheter? Innan vi besvarar denna fråga, låt oss försöka förstå vad projektet kommer att fokusera på.

Attica-regionen har finansierat forskningen för att uppnå flera mål, som kommer att sträcka sig till huvudstadion. Således inkluderar distrikten Tzitzify, Kallithea och Moschato. En ombyggnad som inkluderar återhämtning av de viktigaste offentliga verken men inte bara. Förutom rekonstruktionen av viken planeras följande:

- Byggandet av en stor park på 220 tunnland som går längs hela vattnet
- Skapandet av tre parkeringsområden, varav två byggdes under jorden nära en gågata, för att medborgarna lätt ska kunna nå strandpromenaden nära havet
- Ett grönt område som består av över 4 000 träd och en låg och traditionell vegetation i Attika-regionen, helt öppen för allmänheten
- Två gångvägar för att bäst förbinda inlandet med kusten
- En ny spårvagnslinje som ska slutföras inom de kommande fyra månaderna

Kort sagt är det inte förvånande att omfattningen av detta initiativ har haft nationell och internationell relevans. Så hur kommer fastigheter att dra fördel av allt detta? Först och främst finns det möjlighet för säljare att marknadsföra fastigheterna till högre priser med tanke på att de kommer att få värde med tanke på deras läge i ett totalrenoverat område. Du kommer inte att missa bekvämligheten med att bo i staden medan du är kvar några meter från havet. Detta element kommer att vara grundläggande för framtida investerare, som kommer att söka rätt kompromiss mellan en plats att koppla av och en dynamisk miljö att flytta på.

 Men det slutade inte där. På grund av den pandemiska situationen är många tveksamma investerare som ännu inte har beslutat om köp eller inte av en fastighet. Med tanke på att levnadskostnaderna i Grekland, jämfört med det europeiska genomsnittet, är mycket lägre, kommer det inte att vara svårt att anta att många kommer att hälla i den grekiska fastigheten.

Kort sagt, en typisk urban fördel som förvandlas till en språngbräda för en av de vackraste länderna att upptäcka!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB