Hotell blir också passiva

Under en så kritisk period som den vi upplever finns det inte få förändringar: över hela världen försöker varje nation att anpassa sig till en av de mest oväntade och aldrig tidigare skådade situationerna. Den som handlar om nödsituationen för pandemin. Det är känt att varje sektor har testats och fastigheter är verkligen inte uteslutna från detta svåra test. I synnerhet finns det en del av fastigheter som upplever Covid-situationen mer kritiskt. Vi pratar om hotell. I en värld av rädsla, spänning och ständig oro för framtiden kommer hotelllösningen för framtida resenärer att kasseras på förhand. För flera faktorer. Först och främst oförmågan att hantera anläggningens hygien i total autonomi.

Hyresmarknaden är annorlunda. Super ökat, särskilt om fastigheterna har utomhus- och grönområden. Det är därför det inte är förvånande att drivkraften för förändring har varit avgörande för hotellbranschen. Därför har vi på Realigro ansett det viktigt att analysera detta segment. Särskilt i förhållande till en händelse: omvandling av många hotell till passiv. Kommer du ihåg vår tidigare kolumn om passivhus? För dem som har tappat bort det, hänvisar termen '' passivt hus '' till strukturer som oberoende producerar den energi som behövs för sina gäster.

Utan att kräva ett externt bidrag. Såsom uppvärmning. En verklig vändpunkt, miljövänlig och på lång sikt också ekonomisk. Det verkar som att detta nya mantra också har antagits av många hotell, tack vare de många konventionerna och medlen som tilldelats av de olika europeiska och icke-europeiska staterna, för att återvända till det gröna och minska effekterna. Vi kan inte låta bli att i denna analys av passiva hotell nämna resultatet av en norsk studie, som har genererat ett 100% hållbart passivt hotell. Hotellets förmögenhet ligger inte bara i att anta en kultur med låg effektkonsumtion utan också i sökandet efter miljövänliga material. De olika stugorna som utgörs av är till exempel i kastanjeträ, inte behandlade med färger eller andra föroreningar som är extremt skadliga för miljön. Men var ligger detta hotell? I Alsace, i slutet av den så kallade "vinvägen".

Ett hotell, därför 48 ° norr, som är i perfekt harmoni med rutten tillägnad de viktigaste vinområdena i regionen. Många har definierat denna upplevelse som helt unik, i nära kontakt med naturen och de njutningar den kan skapa. En psalm till hållbarhet och skydd av regionens kulturarv. Man bör också komma ihåg att hotellet också syftar till att ha en mycket låg inverkan på landskapet, både i att det är passivt och i sin fysiska struktur.

Vi hoppas att detta steg mot grön kultur kan vara ett av många. Speciellt under en så dramatisk period är det nyheter som detta som lovar bra. Både för morgondagens investerare men också för dem som vill bygga ett nytt hem eller företag från grunden! För de som vill veta mer, ja .. du måste bara hålla koll på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB