Relanseringen av thailändsk fastighet

På grund av den pandemiska nödsituationen har många internationellt kända platser sett deras ekonomier kollapsa. Särskilt fastighets- och turistsektorerna befann sig i en dödläge. Särskilt på de paradisiska destinationerna där tyvärr inte hälsosystemet är det bästa. Men med de första vaccinationerna finns det redan många destinationer som öppnar igen för turismen och tegelmarknaden. En av dessa, Thailand. Du vet, det här landet behöver ingen introduktion.

Var och en av oss, en gång i livet, har velat besöka den. Eller till och med flytta och leva i ett riktigt paradis. Det verkar som om det är rätt tid att ta den här resan. Om du också tillhör dessa underbara drömstränder och funderar på det ... fortsätt läsa nästa rader! För kanske skulle den långuppskjutna resan kunna organiseras just detta år!

Den inducerade som följer av turist- och fastighetssektorn i Thailand är mycket hög. I själva verket är detta de två huvudsektorerna som uppenbarligen har fått en mycket allvarlig motreaktion under denna kritiska historiska period. Det är därför som den lokala regeringen, efter mer än ett år med att stänga de nationella gränserna, har beslutat att öppna sina dörrar för turister. Men på ett stort sätt. Hur? Genom programmet '' One night, one dollar ''. Vad består detta initiativ av? Endast öppet för vaccinerade turister är målet med denna plan för återupplivning av turismen mycket enkelt. Erbjud turister en respektabel vistelse för bara en dollar per natt för att starta om den lokala ekonomin.

Men kommer detta initiativ att räcka för att få igång allt igen? Det verkar så! Enligt experter hade faktiskt många potentiella investerare lämnat några förhandlingar i väntan på grund av omöjligheten att vara närvarande på plats. Både för att se huset och för att prata direkt med ägaren. Tja, med detta initiativ hoppas man kunna locka dem också, som kommer att kunna återvända till platsen utan att spendera orimliga belopp.

Men hur många nätter kommer att finnas tillgängliga till det här priset, med tanke på att initiativet börjar i juli? Cirka 70 000! Ett överraskande antal! Uppenbarligen är frågan du ställer dig själv följande. Hur kommer hotell att kunna täcka alla andra utgifter med en så låg skattesats? Regeringen har beslutat att ge ett betydande bidrag för att täcka dessa utgifter. Vi är också övertygade om att när sektorn har startats om kommer den genererade inducerade att vara ännu högre än tidigare år. Detta beror på att människor inte väntar på något annat än att resa, efter mer än ett år inlåsta inom sina hemväggar.

Vad blir ödet för detta underbara turistmål? Kommer den att kunna återhämta sig efter denna period av allvarlig internationell kris? För att ta reda på det, inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal. Men inte bara för detta ämne. Men på allt relaterat till vår sektor. Tegelstenen! Och du, vill du göra en bra resa till Thailand i år?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB