Oberoende är en kvinna: även i fastigheter

Idag firas den internationella kvinnodagen i många länder. En dag med särskild eftertanke, särskilt i en period där könsbaserat våld fortfarande förblir ett nuvarande element i den sociala strukturen. För att hyra våra läsare har vi beslutat att skapa en helt kvinnlig kolumn. De obestridda huvudpersonerna i dagens artikel är kvinnors val när det gäller deras valda fastighetsboende. Det är känt hur pandemisituationen har förändrat våra val och vanor väsentligt och ofta oåterkalleligt. Vi vill dock analysera vilka kvinnliga preferenser som har varit och fortfarande är när det gäller försäljnings- eller hyresavtal. Tja, om du också är intresserad av detta ämne, är du på rätt plats. Så vi måste bara börja!

Det sägs att kvinnor, genom åren, tack vare de många könstriderna för att få samma rättigheter som män, naturligtvis har en benägenhet för självständighet. Till skillnad från de medeltida uppfattningarna enligt vilka kvinnan skulle betraktas som '' en ängel av härden '', familjens och husets väktare, har denna ideologi lyckligtvis nuförtiden gått. Låt oss se hur det faktiskt de senaste åren har varit kvinnor i högre procentandel än män som har tecknat hyresavtal. Många av dessa har valt oberoende lösningar, andra istället för lösningar för hela familjenheten. Men vilka är de typer som kvinnor föredrar?

Vi identifierar oberoende boende på första plats, jämfört med förra året, med en procentandel på 23%. På andra plats i stället hittar vi de oberoende frön, med 17 procentenheter. Det saknas inte ytterligare autonoma lösningar som emellertid representerar det tydliga tecknet på ett samhälle i post-pandemisk utveckling. Vi pratar om oberoende villor som dock har stora interna och externa utrymmen. Hus med enkel balkong eller grönt hörn är också mycket efterfrågade. I det här fallet är andelen 15% mer än 2020. Jämfört med tidigare år har stugorna och radhusen inte genomgått betydande förändringar.

Ett nytt val framträder på den internationella scenen. I flera år har det ansetts vara typiskt maskulint. En alternativ investeringsform: boxen. Jämfört med den klassiska lägenheten har lådan en mycket enklare hantering och garanterar en årlig avkastning på 6%. Ett giltigt alternativ för dem som väljer att aktivt investera i fastigheter. Det är uppenbart hur även fastigheter har blivit rosa de senaste åren. Ett viktigt budskap som vi vill understryka och förmedla. Särskilt för den fortfarande besvärliga närvaron av sluten och kvinnofientlig mentalitet i samhället.

Den här dagen vill vi tacka våra läsare. Vi önskar att du alltid är så dynamisk i detta och i andra sektorer och debunkerar könskoncept. Varje dag hittar du många nyheter om den internationella fastighetsmarknaden och om hur den utvecklas. Om du är nyfiken på att veta mer om detta och andra ämnen, kommer vi att kasta dig följande hashtag: #stayrealigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB