Madrid bredvid unga investerare

Madrid är utan tvekan en av de yngsta och ungdomligaste verkligheterna i Spanien. Underbart ur alla synvinklar drabbades det allvarligt av pandeminsituationen. Så mycket att det under lång tid, och tyvärr även under den senaste perioden, alltid har dykt upp på första plats för sitt kollapsande hälsosystem. Även om detta är en sorglig sida i internationell historia har nödsituationen ändå utlöst betydande initiativ. I flera sektorer. I många länder har till exempel det så kallade '' smarta arbetet '' gått från en tillfällig nyhet till en riktig sed. En liknande process är den som rör distansutbildning. Men i dagens kolumn kommer vi att analysera ytterligare en åtgärd, den här gången från regeringen, som syftar till att hjälpa investerare. I synnerhet unga investerare som bestämmer sig för att gå in på Madrids fastighetsmarknad. Så om du också är intresserad av detta ämne, eller om du bara är nyfiken på att veta mer, kan vi börja direkt!

Vi antar att Madrid och Spanien i allmänhet representerar den mest önskade destinationen för många Erasmus-studenter, som bestämmer sig för att tillbringa en tid på studier utomlands. Särskilt Madrid, som är en elegant men också ekonomisk verklighet, välkomnar tusentals potentiella studenter varje år. Detta är anledningen till att många under avsaknaden av varningar om pandemisituationen har beslutat att återvända till sitt hemland. Ytterligare andra har beslutat att stanna kvar i denna stad, i hopp om att kunna bära de oväntade utgifterna i samband med pandemin. Efter att ha upplevt en inledande fas av oordning, i början av 2021, beslöt Madrid att byta musik. Att vända och skydda sina barn, spanjorer och utlänningar i alla avseenden. Madrids kommunförening har faktiskt lanserat en ny plan baserad på ungdomars stöd för att betala hyran. I detalj riktar den sig till åldersgruppen mellan 18 och 35 år som har en årlig inkomst på mindre än eller lika med 37 300 euro.

Målet är att underlätta denna del av befolkningen för att förhindra att den går vilse under en så kritisk period som den vi går igenom. På monetär nivå betalar ovannämnda företag hyresdepositionen för alla barn som överger familjetaket och förbereder sig för att skapa en ny oberoende kärna. Uppenbarligen finns det en gräns: insättningen får inte överstiga 1100 euro. Så hur mycket kommer det att kosta hyresgästen att behålla det nya hemmet? Samma initiala räntefria pris som ska återlämnas inom följande år. En anmärkningsvärd ansträngning, den av Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, som verkar verkligen fungera!

Mottagarna är för närvarande över 700 000. Vilket innebär att denna värdefulla hjälp gör det möjligt för många barn att inte överge sin dröm. Att vara oberoende av sin familj. Man hoppas att detta kommer att bli det första av otaliga initiativ för att bekämpa pandemisituationen på andra fronter. Uppenbarligen tyckte vi på Realigro att det var lämpligt att nämna det, just för att ge en glimt av hopp till alla våra läsare som under den här perioden har blivit lite förvirrade. Lycka till, Madrid!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB