Rekordhöga London: världens högsta byggnad

Som du vet på Realigro vill vi alltid ge dig en förhandsvisning av de senaste nyheterna om världsfastigheter. Idag kommer vi särskilt att fokusera på ett nytt rekord: det som rör den högsta modulbyggnaden i världen med 500 lägenheter och 135 m höga. Denna byggnad är baserad i den engelska huvudstaden. Men låt oss inte gå vilse i chatten! Om du också är här för att lära dig mer om denna mycket speciella nyhet, måste du bara läsa nästa rad! Tillsammans med oss på Realigro är du på väg att åka på en rekordstor resa till England!

Vi antar att mode för prefabricerade hus blir mer och mer populärt. Faktum är att vi började i början, med mini prefabricerade hus. Att de kunde tillgodose alla behov samtidigt som de tog liten plats. Rätt kompromiss mellan bekvämlighet och tillgänglighet när det gäller pris. Med tiden har dock fler och fler beslutat att välja prefabricerade hus.

Och som alla andra sätt har det äntligen nått mycket högre nivåer. Arkitektfirman HTA Design har skapat detta verkligt fantastiska och aldrig tidigare skådade projekt. Byggnaden stod redan färdig i maj förra året och fick smeknamnet Ten Degrees. Förutom sina stratosfäriska dimensioner placerade denna fastighet omedelbart 546 lägenheter på hyresmarknaden. Men inte bara. För att göra denna otroliga byggnad unik, finns det också ett konstgalleri och ett kafé i två torn. De senare har en förlängning på 38 och 44 våningar.

Vi pratar verkligen inte om ett litet projekt. Men var ligger byggnaden?

För dem som vill se det med egna ögon måste de gå nära East Croydon station. Valet av plats är också mycket viktigt, tack vare denna nya pärla av modulära fastigheter har detta distrikt bytt namn till ett '' kulturområde ''.
För byggandet av byggnaden tillämpades olika typer av tekniker och tekniker. Såsom virtual reality och 3D -utskrift för de olika prototyperna som är avsedda för hörnfasaden.
Men hur lång tid tog det att avsluta det hela? Tja, även i det här fallet kommer du att bli förvånad. Med tanke på att det bara tog 39 månader!
Kort sagt, rekord efter rekord, vilket gjorde hela projektet verkligen otroligt.

Dessutom har varje bostadsgolv, förutom att vara värd för de olika bostadsytorna, direkta förbindelser med bostadsområden, gym, sociala och fritidsanläggningar. Sist men inte minst, samarbetsytor! När det gäller det använda materialet råder metallkonstruktionerna för balkongerna och terrakotta för dekorationerna. Men i allmänhet bibehålls ett minimalistiskt utseende, präglat av olika paneler som genererar en sicksack-effekt.

Vi är säkra på att du efter att ha läst denna kolumn vill besöka detta spektakulära resultat av fastigheter och design. Men om du också är nyfiken på att veta mer om detta och många andra nyheter som dras runt fastighetssektorn kan du hålla dig uppdaterad. Alltid här, alltid på Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB